Miksi tyytyisit vakioratkaisuihin?

Oulun Yrityskalusto Oy tarjoaa laajan valikoiman laatutuotteitta, erikoiskalusteita ja -ratkaisuja sekä räätälöityä asiakaspalvelua yrityksille, kiinteistöjen omistajille, vuokranantajille, managereille ja suunnittelun ammattilaisille.

MEILTÄ MYÖS SUUNNITTELUPALVELU

Oulun Yrityskaluston asiantuntijat ja suunnittelijat auttavat sinua löytämään parhaat, myös tulevaisuudessa toimivat, kalusteratkaisut yrityksesi erilaisiin toimitilatarpeisiin. Meidät kannattaa ottaa mukaan jo ennen kuin uutta toimitilaa aletaan suunnitella. Muutaman viikon lisäajalla räätälöimme juuri sellaiset kalusteet kuin haluat.

Kuka on sanonut, että pöydän kannen tulee aina päättyä tasasentteihin?  Tai onko kiveen hakattu, että pöydän pinta on aina yksivärinen?

Toimitilojen kalustaminen muuttuu jatkuvasti työtapojen, työprosessien ja teknologian kehittymisen vuoksi. Henkilöstön tarpeiden huomioiminen, liiketoiminnalliset tavoitteet ja tulevaisuuden tarpeiden ennakointi ovat edellytyksiä toimitilamuutosten onnistumiselle. Oikein kalustettu tila elää käyttäjiensä mukana. Ja onhan niin että kalusteiden on oltava tilaan sopivia eikä niin että seinät rakennetaan vakiokalusteiden mukaan!

Asiantuntijamme selvittää yrityksesi välittömät liiketoimintaan liittyvät kalustetarpeet ja arvio tulevaisuuden suunnitelmien vaikutukset toimitilakalustamiseen. Lopulliseen ratkaisuehdotukseen vaikuttavat myös työ- ja toimitilaturvallisuus sekä henkilöstösi viihtyvyys.

On sinulla  kysymyksessä uusi yritys, uudet toimitilat tai nykyisen tilan uudistaminen, onnistuneen työympäristön taustalla on aina sinun tarpeet ja käyttäjäkeskeisyys. Mekin tiedämme sen ja siksi tarjoamme sinulle tuotteita vakioratkaisujen ulkopuolelta.

Tuotteistamme löydät ratkaisut kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin. Autamme sinua kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Määrittelemme, suunnittelemme, toteutamme ja huolehdimme kalustamisen, jotta sinä voit olla huoleti ja keskittyä olennaiseen.

PALVELUMME

 1. Suoramyynti varastosta
 2. Kustomoidut tuotteet
 3. Asennuspalvelu
 4. Kierrätyspalvelu
 5. Korjauspalvelu
 6. Sisustussuunnittelu
 7. Työergonomian osaaminen

Pitkä asiakassuhde auttaa sinua

Oulun Yrityskalusto on johtava käyttäjälähtöisiä työ- ja liiketiloja kalustava yritys Pohjois-Suomessa. Tarjoamme sinulle yhden kontaktipisteen kaikkeen toimitilakalustamiseen liittyen. Voit vierailla Pohjois-Suomen suurimmassa myyntinäyttelyssä, koska vaan ja pysyt täydentämään hankintojasi nopeasti.

Keskittämisellä saavutetaan säästöjä sekä kustannuksissa että erityisesti työajassa. Keskittäminen tarkoittaa sitä, että pienhankinnat ja kulutustavarat hankitaan yhdestä paikasta, yhdellä laskulla ja yksillä toimituskuluilla.

Tilaan sopivat työpöydät ja muut ergonomiset toimistokalusteet ovat paitsi visuaalinen viesti myös toimintaan ja tehokkuuteen vaikuttava tekijä. Autamme sinua näissä valinnoissa. Valitsemasi kalusteet jäävät muistiimme ja täydentäminen tulevina vuosina helpottuu.

Vanhana asiakkaana voit käyttää koko palveluverkostoamme. Tehdään yhdessä inventointi ja uusi kalustesuunnitelma. Kalustesuunnittelun aikana kartoitetaan yrityksen tilat ja toimistokalusteilta vaadittavat ominaisuudet. Suunnitelma auttaa sinua valitsemaan kustannustehokkaasti työpöydät ja kalusteet, jotka soveltuvat sekä nykyhetkeen että kattavat tulevaisuuden tarpeet. Kalusteiden siirrot helpottuvat myös tulevissa muutostilanteissa.

Ennen uusien kalusteiden hankkimista on hyvä inventoida olemassa oleva kalustus ja tarkistaa sen mahdollinen uudelleenhyödynnettävyys. Tarvittaessa hoidamme vanhojen kalusteiden kierrätyksen.

Oulun Yrityskaluston tilasuunnittelu ja sisustussuunnittelu auttavat sinua rakentamaan tarkoituksenmukaiset ja liiketoimintaasi tukevat toimitilat.

Kannamme huolta ergonomiastasi

Olemme myös mukana varmistamassa hyvää ergonomia työpäivän aikana. Toimistotyöntekijä viettää jopa kahdeksan vuotta elämästään työpisteen ääressä. Tästä syystä oikea työasento ja säännöllinen liikkuminen ovat tärkeitä asioita terveyshaittojen ehkäisemisessä.

Työasennon vaihtaminen vähentää väsymisen tunnetta ja on luonnollinen toimintatapa ihmiselle – vastoin esim. pitkäaikaista staattista istuma-asentoa perinteisessä työtuolissa. Jotta työasennonvaihtelusta tulee sinulle luonteva osa työpäivää, pitää oman työpisteen tarjota helppoja ratkaisuja muutoksiin. Esimerkiksi helppo ja nopea työpisteen säätömahdollisuus aktivoi muuttamaan työasentoa päivän mittaan. Oma työpiste ei myöskään ole enää itsestäänselvyys. Sen vuoksi helppojen säätömahdollisuuksien merkitys korostuu – jaettu työpiste tulee saada nopeasti säädettyä omien mieltymysten mukaan.

9 hyvää syytä valita Oulun Yrityskalusto Oy

 1. Iso varastomallisto – nopeutta
 2. Joustava ja laaja tilausmallisto – laatua
 3. Projektimyynnin ammattilaiset – tietoa
 4. Ammattitaitoinen oma asennus – osaamista
 5. Takuunalaiset uudet kalusteet – pitkät takuut
 6. Työergonomian vahva osaaminen – huolenpitoa
 7. Asiakasrekisteri ostoista – helppo täydentää
 8. Ammattitaitoinen tuttu henkilökunta – jostavuutta
 9. Keskittäminen kannattaa aina – kustannustehokasta